”ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΟ” δραστηριοποιείται στο χώρο των βοτάνων, των μπαχαρικών, των εκκλησιαστικών ειδών και των αιθέριων ελαίων από το 1962, δίπλα στην ιστορική περιοχή της Βαρβακείου αγοράς, προσφέροντας γνήσια και ποιοτικά προϊόντα.

Τα προϊόντα μας διατίθενται για χονδρική-λιανική πώληση σε όλη την Ελλάδα, με συνέπεια, υπευθυνότητα, και κυρίως με άμεση παράδοση. Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε γνωστά αλλά και σπάνια φαρμακευτικά φυτά, χύμα μπαχαρικά και μυρωδικά, ελληνικά αλλά και από όλο τον κόσμο, ποικιλίες από τσάι παραδοσιακές ή με φυσικές γεύσεις καθώς και μελισσοκομικά προϊόντα. Η συλλογή μας εμπλουτίζεται συνεχώς προσπαθώντας να καλύψουμε τόσο τις καθημερινές σας ανάγκες όσο και τα πιο εκλεπτυσμένα γούστα των φίλων που μας εμπιστεύονται. Στο κατάστημα μας, πέραν των παραπάνω ειδών, θα συναντήσετε και πολλά άλλα είδη. Νιφάδες δημητριακών, αποξηραμένα φρούτα, αξεσουάρ τσαγιού, φυτικά έλαια, βάσεις καλλυντικών, υπερτροφές , εδώδιμα παραδοσιακά και ξηρών καρπών είναι ένα δείγμα από τα προϊόντα που διατίθενται.

Θα θέλαμε να μας δώσετε την χαρά να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας και εμείς από την πλευρά μας, πιστεύουμε ότι θα γνωρίσετε και ίσως εκτιμήσετε όλα αυτά που σαράντα χρόνια μας κρατούν στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου.

211CD93F-AECB-40D9-8D6F-9DC077F33F70
6
3
5
2
4
1